КНП "Центр комунікації"
Головна Новини  Інновації для підтримки ментального здоров’я

 Інновації для підтримки ментального здоров’я

18/09/2024 Інновації для підтримки ментального здоров’яВчора в нашому Vcentri Hub: Дніпровський об’єдналися представники різних департаментів міста для обговорення Плану дій з розвитку системи охорони психічного здоров'я, в рамках якого було презентовано інноваційну Мапу ментального здоров’я в застосунку Київ Цифровий. 

Цей чудовий інструмент, який допоможе кожному знайти необхідну підтримку в кілька кліків, має зручні фільтри для пошуку інформації про графіки роботи установ, напрями допомоги, категорії користувачів (військові, школярі тощо) та контактні дані.

Мапа вже об'єднує понад 300 спеціалістів та установ, готових надати необхідну допомогу, і цей список продовжує зростати.

На заході виступила Марина Хонда, заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень, яка підкреслила важливість розвитку послуг з ментального здоров’я в умовах сьогодення та їхню доступність для кожного мешканця Києва. Також свої пропозиції представили Департамент охорони здоров'я міста Києва, Департамент освіти і науки Києва, Департамент молоді та спорту м.Києва, Департамент соціальної та ветеранської політики КМДА, Департамент інформаційно-комунікаційних технологій КМДА та Департамент культури КМДА. 

Ця ініціатива є важливим кроком на шляху до створення міста, де ментальне здоров’я є пріоритетом.

https://t.me/VCENTRI